HUR MÅR DU IDAG, I MORGON OCH OM NÅGRA ÅR?

Idag diskuteras vår kosthållning ofta och vi blir alltmer medvetna om hur viktigt det är att välja ren mat. De flesta av oss håller också med om att det är viktigt att äta mycket grönsaker, frukter och bär för att hålla oss friska och må bra.

Men ärligt talat, hur många av oss lyckas äta den mängden och variationen som idag förespråkas? (WHO rekommenderar 9-13portioner/dag). Det är inte alltid lätt i dagens stressade samhälle att hinna med att äta så sunt som man skulle vilja.

 

Vill du ta hand om din kropp och ge den bästa möjliga förutsättningar för att självläka och stärka upp ditt immunförsvar? Då är JuicePlus kapslar något för dig!

 

Tänk dig att du på en och samma dag får i dig den näring du behöver från 26 giftfria och solmogna frukter, bär och grönsaker, varje dag året om!

Genom att ge din kropp all denna näring, kommer du stärka immunförsvaret, som är det enda som kan hjälpa din kropp att läka inifrån och hålla dig frisk. Visst vore det skönt att slippa ligga hemma och vara sjuk i höstinfluensa/vinterkräksjuka mm?

 

 

 

 

VAD ÄR JUICE PLUS+

Råvarorna i kapslarna har noga valts ut och satts samman för att nå bäst möjliga effekt, den så kallade synergieffekten 1+1=3. Det vill säga att innehållet jobbar tillsammans för att stärka kroppen. Det präglas också av en hög biotillgänglighet som gör att kroppen lätt känner igen och på bästa sätt kan utnyttja dessa ämnen.

Alla frukter, bär och grönsaker som används i JuicePlus produkter kontrolleras regelbundet under hela processen för att man ska kunna garantera näringsinnehåll och att det är giftfritt. Det finns inga kemiska tillsatser överhuvudtaget i kapslarna och de innehåller maximalt med vitaminer, antioxidanter och fytonäringsämnen i och med att växterna har fått mogna klart på plantan. 

Råvarorna är av högsta kvalitet som omedelbart efter skörd tvättas och pressas till en juice och torkas vid 35 grader i en patenterad process, innan den blandas och läggs i kapslar.

I processen försvinner allt socker, vatten och salter. Juice Plus produkterna är inte genmodifierade och är fria från gluten och konstgjorda konserveringsmedel. Det är helt enkelt som att äta frukt, bär och grönsaker……fast enklare.

Produktionen uppfyller branschens strängaste standarder och det finns många olika oberoende studier på produkten.

I likhet med frukt, grönsaker och bär så ska Juice Plus ätas varje dag för att kroppen ska få glädje av fördelarna. Kapslarna är inte en ersättning för bra kost utan ett komplement för att vi ska få i oss den näring vi behöver, året

 

 

FÖR DIG SOM TRÄNAR, VILL GÅ NER I VIKT ELLER HAR ONT OM TID

JuicePlus Complete och JuicePlus Bars fungerar utmärkt som måltidsersättning eller som mellanmål när du vill ha i dig extra näring.

Produkterna är gluten och laktosfria! Givetvis är de också fria från konserveringsmedel, sötningsmedel och atrificiella färg- och smakämnen och gjorda på giftfria råvaror.

Vill du veta med om dessa produkter som används av elitidrottare världen över så hör av dig eller klicka in på länken längre ner på sidan så kan du själv lägga din beställning.

Självklart hjälper jag dig gärna med både information och beställning om du vill!

 

 

Tuggisar

CHILDRENS HEALTH STUDY

Sedan 1999 genomför JuicePlus en hälsostudie om barns hälsa och kostvanor, för barn mellan 4-21 år. Man tittar bland annat på hur barnens matvanor förändras och hur ofta de är sjuka.

Om du äter så kan ditt barn äta gratis!

Vill du ge ditt barn den här möjligheten så fråga mig om CHS.

Jag berättar gärna mer.

 

 

 

 

 

 

Vill du veta mer om JuicePlus +? Klicka då på länken nedanför.

www.juiceplus.se/+bk11330

 

Eller kontakta mig via mail eller chatt på FB så bestämmer vi en tid när vi kan talas vid.