Berit Karlsson Berit Karlsson

 

 

Företagets vision är

"att verka för hälsa och utveckling".

Bakgrund

VaraCoachen ägs och drivs av Berit Karlsson, som är certifierad coach, enligt ICFs standard. ICF (International Coach Federation) är världens största branschorganisation för coacher. Berit är även utbildad instruktör i Medveten Andning, e-terapeut mot sockerberoende samt Stress-& Friskvårdsterapeut med inriktning mot mental träning och förebyggande stresshantering.

Egna livserfarenheter gjorde att Berit valde att utbilda sig inom just friskvård eftersom hon själv upplevt att det finns många utvecklingsmöjligheter inom den förebyggande vården. Hennes grundinställning är att alla kan utvecklas om man har tillgång till rätt miljö och rätt stimulans.

Berits jobb är att inspirera dig till att vara den du vill vara, den du trivs med att vara, så att du mår så bra

du kan.

 

När och för vem?

Coaching passar alla - oavsett ålder, yrke, utbildning.

Du kan vända dig till VaraCoachen när du känner att det är dags att göra en förändring i livet, men du vet inte var och hur, eller du kanske känner att du behöver någon som får dig att ta fram det där extra som behövs.

För företag, kommun och utbildningsorgan finns möjligheter att få en skräddarsydd lösning.

(se under fliken företag och föreningar)

Möjligheterna är oändliga och det är du som sätter gränserna!


Vad?

Du kan välja att bli coachad inom de flesta områden där du känner att du vill göra en förändring. Det kan till exempel handla om arbete, studier, relationer, kost och motion, självkänsla etc.

 

Coaching, enligt ICF´s etiska regler och kärnkompetenser, är en samtalsform där coachen ställer kraftfulla och öppna frågor som får individen att hitta sin egen lösningen.

I grund och botten handlar detta arbetssätt om att coachen är övertygad om att du har svaren inom dig, men kan behöva stöd för att kunna/våga nå dit.

  

 

För mer information skicka en intresseanmälan via mail så hör Berit av sig.