Sockerberoende, överätare eller i riskzonen?

* Behöver du minska ner på ditt sockerintag? 

* Vill du hitta en metod som fungerar där alla de andra du prövat inte   hållit?

* Kan du inte sluta äta förrän det är slut i skålen eller på fatet? 

* Behöver du stöd och hjälp för att lyckas bryta gamla vanor?

* Smyger du med ditt ätande?

Då kan detta 10-veckors motivationsprogram vara något för dig!

 

Du får hjälp av en coach och certifierad e-terapeut med att ändra kost, tankar och känslor. Tillsammans går vi igenom varje veckas uppgift och tittar på vad som kan vara din utmaning för att klara uppgiften. Det är du som gör jobbet, men du får stöd av coachen.

Du får tillgång till en sluten Facebookgrupp för personer i liknande situationer som du. Där kan ni stötta varandra, men också få hjäp av e-terapeuter. Du får även inloggningsuppgifter till "Sockerknarkarens hemsida", vilket ger dig tillgång till faktafilmer om sockerberende med Bitten Jonsson, inspiraionsfilmer om mental träning, motivation osv.

 

Vad är e-terapi?

E-terapi innebär att alla möten och allt material tllhandahålls via internet. Fördelen med detta är att du kan sitta hemma i soffan eller vara på resande fot, bara du har tillgång till internet. Vi träffas via Skype en gång varje vecka, helst samma dag och samma tid eftersom du ska följa ett veckobaserat program. Varje vecka får du ett nytt kapitel i e-boken SockerFri och nya uppgifter för att lära dig hantera din matsituation. Mellan våra Skype-möten finns det möjlighet att få stöd via Facebookgruppen och även via chatt direkt med VaraCoahen. 

 

Varmt välkommen till ditt nya liv med hjälp av din inre styrka och e-terapi.