Hälsocoaching

Att förändra sin hälsa kan kräva många steg innan du mår som du vill. Med en coach's hjälp tar du reda på vad det är du vill förändra och vad som krävs av dig. När du sedan påbörjat ditt förändringsarbete finns coachen med dig vid din sida för att stötta, inspirera och få dig att orka hela vägen till målet. .

Jobb-/Karriärcoaching

När du funderar på att byta jobb eller vill tillbaks in på arbetsmarknaden kan det vara bra att ta hjälp av en coach, som hjälper dig att se situationen i olika perspektiv, se möjligheter och hålla motivationen uppe. Tillsammans skapar vi en handlingsplan, där du bestämmer när, vad och hur.

Om du känner att det är dags att gå vidare i din karriär, men inte vet i vilken riktning eller vad ditt nästa steg är kan en coach hjälpa dig att utforska möjligheter och strategier för att du ska hitta dit du vill.

Livscoaching

Om det känns som om livet springer ifrån dig eller som om du går runt i cirklar utan mening eller mål, kan det vara skönt att bolla tankar och idéer med en coach för att hitta vägen fram till ett liv som du trivs bättre med.