AKUPRESSUR

AKUPRESSUR

Nu kan du komma till VaraCoachen och få akupressurbehandling. 

Under september har jag gått en grundkurs i akupressur för att kunna ge dig en fysisk behandling som stämmer överens med det helhetstänk jag alltid jobbar utifrån. 

Akupressur grundar sig i kinesisk medicin och man ser till människan som helhet där allt hör ihop och allt påverkar och påverkas av varann. 

Behandlingarna genomförs  genom att jag trycker på olika akupressurpunkter längs kroppens meridianer, medan du ligger på rygg på en massagebänk med kläderna på. 

Under vinter och vår 2022 har jag för avsikt att vidareutbilda mig  för att kunna certifiera mig och få jobba på ett djupare och självständigare sätt, men i väntan på det utför jag de behandlingar jag får göra idag och det är grundbehandlingar (ca 25 min) och fördjupade grundbehandlingar (ca 45min).  Fram tills denna vidareutbildning är genomförd och godkänd kommer jag erbjuda behandlingar till reducerat pris, så kallat elevpris. 

För din och min trygghet och för att du ska veta att det jag arbetar seriöst är jag nu medlem och försäkrad i Komplementärmedicinska Riksförbundet.  

Så passa på att ge dig en skön stund för behandlingearna är lika effektiva och bra, även om de är till reducerat pris ;) 

Jag är ansluten till Actiway, så du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. 

Varmt välkommen att boka tid via messenger eller sms 0702311009. 

2021-11-06 14:21